Στολισμός βάπτισης στην Άνδρο


Ο στολισμός βάπτισης στην Άνδρο είναι η ειδικότητά μας στην Κιβωτό. Γνωρίζουμε καλά το άγχος των γονιών, ειδικά αν βαπτίζουν το πρώτο τους παιδί. Στόχος μας λοιπόν να σας χαρίσουμε υπέροχες στιγμές, δίνοντας χρώμα στην βάπτιση του παιδιού σας.

Στόχος μας, το χαμόγελό σας

Οι καινοτόμες ιδέες μας, συνδυάζονται με τις δικές σας, ιδιαίτερες επιθυμίες. Ανάλογα το τι έχετε στο μυαλό σας, είμαστε εδώ για να το υλοποιήσουμε. Στόχος μας είναι να δούμε το χαμόγελό σας και την ευτυχία στο πρόσωπό σας την ημέρα της βάπτισης του παιδιού σας.

Αναλαμβάνουμε φυσικά όλον τον στολισμό της εκκλησίας που θα βαπτιστεί το παιδί σας. Μπορούμε να στολίσουμε την είσοδο της εκκλησίας με υπέροχα λουλούδια. Ακόμα τις λαμπάδες, τα κεριά και τα σταντς. Ο στολισμός βάπτισης στην Άνδρο είναι η ειδικότητά μας.

"Η Άνδρος είναι γεμάτη, με υπέροχα μικρά εκκλησάκια, που θα σας μαγέψουν και θα σας ταξιδέψουν ..."

Υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:


  • Στολισμός Εκκλησίας
  • Στολισμός Δεξίωσης
  • Στολισμός Κολυμπήθρας
  • Στολισμός Λαμπάδας
  • Στολισμός Φωτογραφικού Σταντ

"Τα γλυκά της Άνδρου είναι σίγουρο ότι θα κάνουν την βάπτιση του παιδιού σας ακόμα πιο γλυκιά ..."

Ένα λουλούδι, για κάθε στιγμή

Ο στολισμός της κολυμπήθρας, ίσως να αποτελεί και το πιο σημαντικό στοιχείο μιας βάπτισης. Ορτανσίες και τριαντάφυλλα, αλλά και κάθε λογής λουλούδι που έχετε φανταστεί, θα το στολίσουμε με τον ωραιότερο τρόπο. Τέλος αναλαμβάνουμε τον στολισμό της δεξίωσης, τα τραπέζια και τις καρέκλες.
Η γέννηση  ενός μωρού είναι η μεγαλύτερη ευτυχία για έναν άνθρωπο. Η Κιβωτός με υπευθυνότητα, μεράκι και αγάπη προς τους λιλιπούτειους φίλους και εσάς, υπόσχεται να σας ανταμείψει με αξέχαστες στιγμές. Ο στολισμός βάπτισης στην ΄Άνδρο είναι η αγάπη μας, αυτό που μας αρέσει να κάνουμε.

Contact us
Ελληνικά