Στολισμός γάμου στην Άνδρο


Ο στολισμός γάμου στην Άνδρο είναι η ζωή μας στην Κιβωτό. Αφεθείτε στις υπηρεσίες μας για τον ανθοστολισμό του γάμου σας και αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε σε αυτές τις υπέροχες στιγμές της ζωής σας. Η σύνδεση δύο ανθρώπων είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και εμείς είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια πολύ όμορφη αρχή. 

Δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια

Αρχικά αναλαμβάνουμε τον στολισμό του αυτοκινήτου που θα πάει την νύφη στην εκκλησία. Η νυφική ανθοδέσμη είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό στοιχείο του γάμου και πραγματικά κάνει την διαφορά. Παιώνιες ή ντάλιες, γαρύφαλλα ή ορχιδέες, μην ανησυχείτε. Χαρά μας να σχεδιάσουμε τα όνειρά σας.

Η διακόσμηση της δεξίωσης αποτελεί μια μαγευτική διαδικασία για κάθε ζευγάρι. Μπορεί να δημιουργήσει το δικό του σκηνικό, το δικό του ονειρικό κόσμο και εμείς είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε σε αυτή την διαδικασία. Στολισμός γάμου στην Άνδρο, βγαλμένος από ταινία, με έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια!

"Η Άνδρος είναι γεμάτη, με υπέροχα μικρά εκκλησάκια, που θα σας μαγέψουν και θα σας ταξιδέψουν ..."

Υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε:


  • Στολισμός Εκκλησίας
  • Στολισμός Δεξίωσης
  • Στολισμός Αυτοκινήτου
  • Νυφική Ανθοδέσμη
  • Στολισμός Λαμπάδας
  • Στολισμός Φωτογραφικού Σταντ

"Σας ταξιδεύουμε, στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας ..."

Λουλούδια, η ειδικότητά μας

Αναλαμβάνουμε φυσικά όλον τον στολισμό της εκκλησίας που θα παντρευτείτε. Μπορούμε να στολίσουμε την είσοδο της εκκλησίας με ρομαντικά λουλούδια. Ακόμα τις λαμπάδες, τα κεριά και τα σταντς. Ο στολισμός γάμου στην Άνδρο είναι η ειδικότητά μας. Τέλος αναλαμβάνουμε τον στολισμό της δεξίωσης, τα τραπέζια, τις καρέκλες, αλλά και την δημιουργία κυκλικής αψίδας. 

Contact us
Ελληνικά